• феј
 • лоциран (3)
 • фа
 • г.

Шандонг Тифтон Меѓународен трговски копродукции, LTD.
TIFTON INTERNATIONAL CO LTD (Хонгконг)

Понуда за соработка Создадете искрен кредит, започнете за повисоко ниво!

за-нас-10

За нас

Меѓународниот трговски копродукции Шандонг Тифтон, Рибар се наоѓал во РИАО, Шандонг, Кина. Ние сме специјализирани за извоз на амониум сулфат, магнезиум сулфат, цинк сулфат, амониум хлорид, НПК и други ѓубрива.

Нашите производи се извезени во Азија, Америка, Европа, Африка, Океанија и Јужна Америка, вкупно повеќе од 20 земји и региони.
Ние секогаш ќе ја поддржуваме нашата мисија за соработка „Верност, ефикасност и иновации“, за да им обезбедиме на нашите клиенти најдобри задоволителни производи и услуги.

Нашите производи

Нашата услуга

услуга01

услуга01

Голема берза и промовирање на испорака

услуга02

услуга02

Искрена услуга пред средината или по продажбата

Партнери

 • 8
 • 2
 • 6
 • 1
 • 3
 • 109
 • 5
 • 7
 • 4
 • 9