• faj
  • dununge (3)
  • fa
  • d

SHANDONG TIFTON INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
TIFTON INTERNATIONAL CO LTD (HONGKONG)

Gotong royong menang Gawe Kredit Tulus, Mupang Kanggo Tingkat Sing luwih Dhuwur!

babagan-us-10

Babagan kita

Shandong Tifton International Trading Co, Ltd mapan ing RIZHAO, SHANDONG, CHINA. Kita khusus ngekspor Ammium Sulphate, Magnesium Sulphate, Zinc Sulphate, Ammonium Chloride, NPK lan pupuk liyane.

Produk kita wis diekspor menyang Asia, Amerika, Eropa, Afrika, Oséania lan Amérika Kidul, luwih saka 20 negara lan wilayah.
Kita mesthi bakal njunjung misi kerjasama "Kasetyan, Efisiensi lan Inovasi", kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Produk Kita

Layanan kita

layanan01

layanan01

Saham Big lan promosi Pengiriman

layanan02

layanan02

Layanan tulus sadurunge pertengahan utawa sawise adol

Mitra

  • 8
  • 2
  • 6
  • 1
  • 3
  • 109
  • 5
  • 7
  • 4
  • 9