• faj
  • ayana (3)
  • fa
  • d

SHANDONG TIFTON INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
TIFTON INTERNATIONAL CO LTD (HONGKONG)

Gawé Meunang meunang win Kredit Tulus, Lebetkeun Kanggo Tingkat Langkung Luhur!

perkawis-us-10

Tentang Kami

Shandong Tifton International Trading Co, Ltd. perenahna di RIZHAO, SHANDONG, CHINA. Kami spesialis kana ngékspor Ammium Sulphate, Magnesium Sulphate, Zinc Sulphate, Ammonium Chloride, NPK sareng pupuk-pupuk sanés.

Produk urang parantos diekspor ka Asia, Amérika, Eropa, Afrika, Oséania sareng Amérika Kidul, langkung seueur langkung ti 20 nagara sareng daérah.
Kami bakal teras-terasan ngajunjung misi kerjasama kami "Kasatiaan, Éfisién sareng Inovasi", pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa anu pangsaéna.

Produk kami

Palayanan kami

service01

service01

Bursa Gedong sareng ngamajukeun Pangiriman

service02

service02

Jasa ikhlas sateuacan pertengahan atanapi saatos jual

Mitra

  • 8
  • 2
  • 6
  • 1
  • 3
  • 109
  • 5
  • 7
  • 4
  • 9