Hva er fordelene med sammensatt gjødsel?

Sammensatt gjødsel refererer til en kjemisk gjødsel som inneholder to eller flere næringsstoffer. De siste årene har den blitt brukt mer og mer i landbruket, og salget av gjødsel på markedet er også veldig varmt. Så hva er fordelene med sammensatt gjødsel?
Sammensatt gjødsel inkluderer hovedsakelig skivegranulering, trommegranulering, spraygranulering, ammoniakkgranulering og andre granuleringsprosesser. Uansett hvilken type granuleringsprosess, har den følgende fordeler:
1. Omfattende næringsinnhold og høyt innhold: Inneholder to eller flere næringsstoffer, som kan levere en rekke næringsstoffer som avlinger krever på en balansert og langvarig måte, og forbedre effekten av gjødsling.
2. Gode fysiske egenskaper, enkle å påføre: størrelsen på sammensatte gjødselpartikler er generelt ensartet og hygroskopisk, lett å lagre og påføre, og mer egnet for mekanisert påføring.
3. Det er få hjelpekomponenter og ingen skadelige effekter på jorda: de fleste næringsstoffene i sammensatt gjødsel er nødvendige for avlinger, som kan unngå sløsing med visse materielle ressurser og unngå de skadelige effektene av visse hjelpekomponenter på jorden.
4. Forskjellige forhold bidrar til målrettet seleksjon og påføring: Hovedtrekket ved gjødsel er at den kan velges og påføres i henhold til egenskapene til jordnæringsstoffer og ernæringsegenskapene til avlinger for å unngå bortkastning av visse næringsstoffer og forbedre effekten av gjødselproduksjon.
5. Reduser kostnadene og spar penger: sammensatt gjødsel har færre hjelpekomponenter, og innholdet av effektive komponenter er generelt høyere enn innholdet i enkle gjødsel. Gjødsel med samme mengde næringsstoffer er liten i størrelse, har lave innpaknings- og transportkostnader og er praktisk å påføre.


Innleggstid: Nov-04-2020