Zinc sulfate faʻatoʻaga ma pisinisi faʻaaogaina

Vasega Alamanuia metala paʻepaʻe sulfate

1. Faʻamamaina vasega: tele faʻaaogaina i vailaʻau vailaʻau, vailaʻau vailaʻau, ma eletise mea.

2. Vasega vailaʻau vailaʻau: faʻaaogaina i le gaosia o vailaʻau alava.

3. Lithopone: faʻaaoga e fai ai le paʻu paʻepaʻe Lithopone.

4. Faʻamanuiaga vasega: faʻaaogaina mo le toʻesea mai o le metala zinc mai minerale polymetallic.

5. Electroplating vasega: faʻaaogaina mo galvanizing le uʻamea luga.

6. Togafitiga suavai lafoai: faʻaoga saʻo o se sui sooupu togafiti vai, o se mea masani mo le gaosia o suavai lafoai sooupu.
Vasega Faifaatoaga metala paʻepaʻe sulfate

Le faʻaaogaina o faʻatoaga-vasega metala paʻepaʻe sulfatei faʻatoʻaga o le faia o le eleele aofia ai se aofai aofaʻiga o metala paʻepaʻe ina ia mautinoa ai le lolomi elemene manaʻomia mo tuputupu ae tuputupu ae (seʻi vagana ai le sausauina o aʻa topdressing luga o le itulau). E ui lava e eseʻese le faʻagaioiga ma le faʻaaogaina o metotia, o fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi uma

1. E faʻaaogaina e teu ai fafo fafo o aʻa o fualaʻau aina. O le metotia auala o le foliar spraying.

2. Faʻaaogaina o se faʻavae faʻalautele, e tusa ai ma le faʻamautuina o le eleele, faʻaopopoina le elemeni eletise o loʻo misi i le palapala.

3. Gaosiaina o fetilaisa fetilaisa. Metala paʻepaʻe sulfate ua faʻaopopoina i le gaosiaina o fetilaisa fetilaisa e faʻatupu ai le elemeni o le metala paʻepaʻe i se faʻailoga faapitoa e faʻafetaiaʻia manaʻoga o le tuputupu aʻe o laʻau.

4. I le gaosiaina o meaola masani o le eleele, o loʻo faʻaopopoina le aofaʻi o le zinc fetilaisa i le fetilaisa olaola mo le tuʻufaʻatasia e faʻatele ai le metala paʻepaʻe i le palapala.

Naʻo luga e naʻo tala e uiga ile faʻaogaina o metala paʻepaʻe sulfateheptahydrate i nisi sui fanua. E tele faʻamatalaga auʻiliili. O le mea lea, i le faʻatinoga o le faʻatauina ma le faʻaogaina o le zinc sulfate, o se tagata faʻatau poʻo se tagata faʻaoga, e tatau ona e malamalama muamua i lona faʻaaogaina. , Eseesega faʻaaogaina e eseʻese manaʻoga mo oloa, o nisi taimi e matua 'eseʻese lava, o nisi e le ufiufiina e le tulaga masani ma e le mafai ona ausia, o lea o le tau o le zinc sulfate oloa e matua eseese lava, e oʻo atu i le 2-3 taimi.


Taimi Post: Ape-14-2021